MOUNIA & JONATHAN
OPRICHTERS & CHOCOLATIER
Onze reis met cacao begon enkele jaren geleden, tijdens onze reis naar Peru in november 2012.
We gingen kennismaken met de Shipibo-Conibo stam,
vooral in de inheemse gemeenschap van Nueva Betania langs de Ucayali rivier.
Het doel van onze reis was het bestuderen van plantengeneeskunde en metafysische praktijken. Tijdens ons verblijf maakten we kennis met hun voorouderlijke riten, een bron van duizendjarige wijsheid.
Deze innerlijke reis verbond ons met de medicijnen van deze landen, dit uitkomen opende de weg naar onze nieuwe werkelijkheid,
de wilde cacao was in ons...
CÉDRIC DE TAEYE
AMBACHTELIJKE CHOCOLADEBRANDER
Een eeuw geleden produceerde elke chocoladefabriek zijn eigen chocolade,
van de bonen, natuurlijk...
Deze traditie, de parel aan de kroon van België, lijkt vandaag verloren te zijn gegaan.
Het is dan ook met passie dat ik ervoor heb gekozen dit erfgoed levend te houden en opnieuw chocolade te maken
van de boon, of die nu uit Ecuador, Peru of Madagaskar komt.
En passie betekent emotie.
Een die je meevoert door elk stukje chocolade.
Welkom in de toekomst van het erfgoed!
MOUNIA &
JONATHAN
OPRICHTERS & CHOCOLATIERS
Onze reis met cacao
begon enkele jaren geleden, tijdens onze reis
in Peru in november 2012.
We gingen kennismaken met de Shipibo-Conibo stam,
vooral in de inheemse gemeenschap van Nueva Betania langs de Ucayali rivier.
Het doel van onze reis was het bestuderen van plantengeneeskunde en metafysische praktijken.
Tijdens ons verblijf maakten we kennis met hun voorouderlijke riten, een bron van duizendjarige wijsheid.
Ze verbonden ons met
onszelf en met de medicijnen
van deze landen, dit uitkomen opende de weg naar onze nieuwe realiteit,
de wilde cacao was in ons...
CÉDRIC
DE TAEYE
BRANDER & CHOCOLATIER
Een eeuw geleden produceerde elke chocoladefabriek zijn eigen chocolade, van de bonen...
Deze traditie, de parel aan de kroon van België, lijkt vandaag verloren te zijn gegaan.
Het is dan ook met passie
dat ik ervoor heb gekozen dit erfgoed levend te houden
en chocolade
te maken van de boon, of die nu uit Ecuador, Peru of Madagaskar komt.
En waar passie is, is emotie.
Het soort dat je meeneemt door elk stukje chocolade.
Welkom in de toekomst van het erfgoed!
ETHIEK &
Voedsel van de Goden
Ethisch & Bewust
CRU DE TERROIR
STEUN VOOR
GEMEENSCHAPPEN
Wij steunen
het gemeenschapsproject
van TUQ'TUQUILAL.
VERVOER
PER ZEILBOOT
Vanaf 2024 wordt een deel van onze
bonen vervoerd per jacht
dankzij Timbercoast.
ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF
Ga mee achter de schermen en ontdek gezonde alledaagse recepten,
onze artikelen over inheemse plantkunde,
kunst, plantenalchemie, tradities en voorouderlijke praktijken.
Wij respecteren het heiligdom dat uw e-mailbox is,
we sturen slechts één nieuwsbrief per maand.
WORD LID VAN DE MOOJO FAMILIE!
Zeg hallo
tegen ons team
Stel hier uw mooie team voor aan de klant met een korte beschrijving. Vertel hen hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat deze mensen samenbracht en wat de visie van het team aan jullie producten toevertrouwde