RECEPTEN & INSPIRATIES
GOURMETS
Recepten voor fijnproevers
Van het tempereren van chocolade tot de recepten die we ons het best herinneren uit onze kindertijd, we delen een eenvoudige keuken die voor iedereen toegankelijk is.
ANCESTRALEN
Rituele recepten
We bespreken ook traditionele technieken zoals metate, houtroosteren en schillen met de hand.
MOUNIA
De liefde voor traditie,
de passie van het delen
Ik geef u mijn passie voor chocolade door, mijn smaak voor zelfgemaakte en eenvoudige gebaren.
Het materiaal temmen en overstijgen is de alchemistische uitnodiging die u op deze pagina
wordt aangeboden.
Verre van dure werkplaatsen,
bewerken wij de boon vanaf zijn oorsprong,
door de knowhow van verschillende continenten te verkennen.
HET TEAM
VAN DE CHOCOLADEFABRIEK
MOUNIA
Artisanale Chocolatier
Oprichter
JONATHAN
Artisanale Chocolatier
Oprichter
CEDRIC
Artisan Chocolatier
Roaster & Organic Engineer
IN CONTACT BLIJVEN
Ontvang 10% korting op uw eerste aankoop door lid te worden van onze mailinglijst en ontvang de beste aanbiedingen.