RECEPTEN & INSPIRATIES

GOURMETS

Recepten voor fijnproevers

Van het tempereren van chocolade tot de recepten die we ons het best herinneren uit onze kindertijd, we delen een eenvoudige keuken die voor iedereen toegankelijk is.

ANCESTRALEN

Rituele recepten

We bespreken ook traditionele technieken zoals metate, houtroosteren en schillen met de hand.

MOUNIA

De liefde voor traditie,
de passie van het delen

Ik geef u mijn passie voor chocolade door, mijn smaak voor zelfgemaakte en eenvoudige gebaren.

Het materiaal temmen en overstijgen is de alchemistische uitnodiging die u op deze pagina
wordt aangeboden.

Verre van dure werkplaatsen,
bewerken wij de boon vanaf zijn oorsprong,
door de knowhow van verschillende continenten te verkennen.

HET TEAM

VAN DE CHOCOLADEFABRIEK

MOUNIA

Artisanale Chocolatier
Oprichter

JONATHAN

Artisanale Chocolatier
Oprichter

CEDRIC

Artisan Chocolatier
Roaster & Organic Engineer

IN CONTACT BLIJVEN

Ontvang 10% korting op uw eerste aankoop door lid te worden van onze mailinglijst en ontvang de beste aanbiedingen.

Frans
Frans